Om oss

Bio Trading as er et grossistfirma som har direkte kontakt med forbruker uten fordyrende mellomledd. Våre salgsrådgivere har flere ti års erfaring, både med kunder og produkter. Og med stor iver er vi behjelpelig med å finne løsninger som vil passe nettopp for Dem.

Produktene er rene konsentrater, og fabrikken har flere ti års erfaring innen bransjen. Ved riktig bruk av våre produkter som heter ØKO, og ved riktig dosering etter doseringsskjema, vil De kunne få betydelig reduksjoner av Deres utgifter på rengjørings og avfettings midler.

Både Bio Trading AS og fabrikken har samme filosofi, nemlig: miljøvennlig, barnevennlig, hudvennlig, kvalitet, prisvennlig og serviceinnstilte medarbeidere som skal og vil komme våre forbindelser til gode. I dag har Bio Trading AS mange aktive kunder i hele Norge, som vet at vi er der for å gi dem god lønnsomhet gjennom å bruke våre produkter og erfaring.

Bio Trading er leverandør av Øko-rengjøringsprodukter, samt Øko avfetting og desinfeksjon. Produktene er rene konsentrater tilpasset de fleste yrkesgrupper. Vi leverer produkter til hus og storhusholdning. Vi leverer teknisk kjemiske produkter til industrien, maskin og transport. Vi leverer hansker, yrkesklær, kjeledresser, oljeklær, støvler, og sko. Vi leverer verne og sikkerhetsklær til aqua og fiskeindustrien.